Fizetési és szállítási módok

A webáruházunkban megvásárolt terméket az Ön által megadott címre futár viszi ki. Csak utánvéttel, készpénzben tud fizetni a termék átvételekor.

A szállítási költség bruttó 40 000 Ft megrendelési érték alatt 1500 forint.

40 000 Ft felett nem számítunk fel szállítási költséget.

(A kosár oldalon válassza ki az ingyenes szállítás opciót!)

A futár (GLS) kétszer kísérli meg a termék háznál történő kiszállítását. Ha ez nem sikerül, akkor telefonon kezdeményezi a kapcsolatfelvételt.

Amennyiben a termék raktáron van, a rendelés leadását követően 3-4 (három-négy) munkanapon belül várható a termék érkezése. Amennyiben a megrendelt termék pillanatnyilag nincs raktáron, úgy a kiszállítás további néhány napot vehet igénybe.

A rendelés megérkezését követően jelezni fogjuk, hogy mikor számíthat a termék érkezésére!

Webáruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 256 bites TLS titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Webáruház nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell a TLS titkosítást.

A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

 

 

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az üzletbe